Pe unele trasee județene, au fost suspendate, temporar, serviciile de transport rutier contra cost de persoane

În contextul epidemiologic actual și al decretării stării de urgență, vă aducem la cunoștință că, pe unele trasee județene, au fost suspendate, temporar, serviciile de transport rutier contra cost de persoane, prin curse regulate, în județul Vâlcea.

Operatorii de transport au notificat Consiliul Județean Vâlcea că, în conformitate cu prevederile art. 134, lit. (x) din Norma metodologică a OG 27/2011, aprobată prin OMTI 980/2011, suspendă trasee sau anumite curse, cu anunțul prealabil al călătorilor.

Până la această dată, operatorii de transport județean ne-au transmis următoarele informații:

- S.C. Galex SRL efectuează pe 13 curse, în regim de duminică, pe traseul Rm. Vâlcea - Ocnele Mari;
- S.C. Normandia Service SRL a suspendat o parte din curse pe traseul Rm. Vâlcea - Horezu;
- S.C. Matdan Service suspendă traseul Rm. Vâlcea - Oltchim Govora, dar operează integral traseul Rm. Vâlcea - Căzănești Govora, parțial traseul Drăgășani - Rm. Vâlcea (cursele se vor efectua din oră în oră, nu la un interval de 20 sau 30 de minute cum se efectuau) și pe traseul Rm. Vâlcea - Budești Galicea, cu frecvență redusă;
- S.C. Cristi Crina Camelia SRL a redus cursele pe traseele: Drăgășani - Olteanca și Drăgășani - Glăvile - Pesceana;
- S.C. Obada Trans SRL efectuează curse pe traseul Drăgășani - Glăvile Oltchim și a redus sau suspendat cursele pe celelalte trasee;
- Body Trans SRL a redus cursele pe traseele: Călimănești - Sălătrucel și Călimănești - Berislăvești.

Anunțuri ale operatorilor cu informații referitoare la curse și trasee au fost afișate în autogări, la capetele de traseu și în autobuze. Călătorii se mai pot informa și telefonic, în legătură cu traseele și cursele care încă operează, de la operatorii de transport și de la birourile de informații din autogări.

Sfatul nostru este acela de a evita deplasările care nu sunt neaparat necesare, pentru a vă proteja pe dumneavoastră, familiile dumneavoastră și pe cei din jur.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.
21.03.2020